bildflickan

Alla inlägg under januari 2012

Av Zarah - 22 januari 2012 17:40

Rebecca Kammerland (sjukt duktig modell som vågade sig på mitt sjuka tema!)


Idag blev jag fotad i en skräckinspirerad fotosesion. Var roligt! Det blev andra gången jag blir fotad i en källare  och andra gången jag blev fotad under det man sitter på i en bastu :p Väntar spänt på alla resultat!


Är fruktansvärt trött så idag blir det nog en tidig kväll. Nu sitter jag och kollar på Face Off på tv6 med Nermal i knät. Väldigt nice :) 


//zarah

Av Zarah - 21 januari 2012 14:29

Dagen Inköp!

Karin Gehrman, bara för jag ville ha en fin bild efter min fruktansvärda "visa-vad-jag-handlat"


Igår var jag hemma hos Bernhardina hela kvällen och fotade och hade det väldigt trevligt! Hoppas på att bilderna kommer upp snart för jag är sjukt taggad på att se hur det blev! Bernhardina har också lovat att låna mig sin spinnrock till min fotosession av Aurora (Törnrosa) och det är jag sjukt glad för! 


Idag har jag varit ut till Örebro och gått på loppis och secondhand! Super kul och jag hittade en del bra grejor också. Det var i stort sett omöjligt att få tag på prinsessklänningar för de storlekar jag ska ha och inte heller kjolar... men jag kom hem med lite skor, tyg och accessoarer så jag är nöjd. Nu blir det o chilla i soffan tills imorgon x) 


//zarah

Av Zarah - 20 januari 2012 12:16

Frida


Idag händer det mycket, skola, fotografering och fotografering igen ;) Jag har påbörjat mitt projekt ordentligt genom att skriva ner allt jag behöver göra, innan under och efter fotosessionerna. Jag har också skrivit en "inköpslita" för allt som jag ska ha till dem. Det kommer bli MASSOR med jobb, så det är tur att jag är extremt taggad på detta! :D De flesta fotosessionerna kommer att vara i sommar så nu längtar jag dit!


//zarah

Av Zarah - 19 januari 2012 21:42

   Foto: Bernhardina Hörnstein


Och gissa vad?! Det är inte jag som ska fota, utan jag som ska bli fotad! :D Bernhardina och Patrizia fotar mig på fredag och Frida och Olivia (tillsammans) på söndag :) Ska bli superroligt! Känns nästan som om man jobbar som modell ^^ På lördag åker jag och min låtsaspappa runt i Örebro på loppis/second hand-runda och letar saker till mina kommande fotosessioner! Ha en bra helg alla, det ska jag!


//zarah

Av Zarah - 18 januari 2012 17:02

Anna Smothers Brinck, a.k.a Ariel? ;)


Jag måste säga att responsen till mitt nyaste projekt är enorm! Jag har fått fram 16 frivilliga modeller ( jag har tänkt medverka själv som modell också) av 20 figurer jag vill ha med! Är sjukt glad för detta! Tack! Nu börjar allt arbete innan, såsom hitta kläder, platser och vad fasen jag ska göra med bilderna när jag är klar! Tar tacksamt emot förslag! :D


//zarah

Av Zarah - 17 januari 2012 20:30

uppifrånoner, frånvänstertillhöger: Askungen, Törnrosa, Ariel, Anastasia, Alice, Marion, Jane, Mulan, Belle, Emeralda, Betty, Wilma, Meg, Odette, Tingeling, Tatiana, Jasmine, Fiona, Tummelisa, Snövit, Pochahontas, Mimmi Pigg, Sailor Moon och Jessica Rabbit


Söker modeller som vill porträttera dessa! Kontakta mig!

Av Zarah - 16 januari 2012 09:54

D&G Spring/Summer 2012


Den enda Vår/Sommar2012 kollektionen som jag verkligen fastnaded för. Helsjuka tyger, färger, mönster och kläder. Underbart, helt i min smak. 


//zarah

Av Zarah - 15 januari 2012 12:45

Karin Gehrman


Idag åker jag hem från pappa :) Har försökt skrivit lite idag, men det har väl gått sådär. Känns inte som om jag kommer in i det riktigt. Jag vet vad jag ska skriva, går efter ett utkast men det blir inte sådär bra man vill ha det. Ska prova att lägga mig i sängen o lyssna på nån bra musik så kanske orden skriver sig själv :p


//zarah

Ovido - Quiz & Flashcards